vrijdag 22 november 2019

Christmas Wishes

Nog een kaart in dezelfde kleurstelling als de vorige "post".
Ik vind de combi van kleuren (Mossy Meadow, Whisper White en Basic Black)  zo mooi bij elkaar vor het maken van kerstkaarten.
Dit keer de Eland Pons gebruikt, die ik eerst maar helemaal niets vond (och daar heb ik het weer eens...), maar toen ik hier deze TE leuke kaarten zag ging ik overstag voor deze leuke set.
Het sneeuw waar de Elanden in lopen heb ik lekker het papier voor gescheurd en is een altijd leuk techniek (die iedereen kan en waar je niets extra's voor nodig hebt).

Mijn lijst met gebruikte materialen:

Moose Punch
[150652]
€ 22,00

6 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

GEWELDIG!! prachtige kleurencombinatie zoals je zegt...
en wat is dat rendier leuk!!

fijn weekend liefs Annemarie en Merit

GerJanne zei

Ja, een sneeuwlandschap op deze manier is zo leuk en het effect zo gaaf! Ik doe het elke winter een paar keer. Het rendierpaar komt er mooi op uit!

Stampin with Liz Design zei

Heel mooi kaartje Durvina! Prachtig het groen achter de rendieren! Fijn weekeind, groetjes Linda

Anne-Marie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anne-Marie zei

Gaaf! Ik heb de set ook (want wij zijn Zweden op vakantie geweest....) maar mis nog wat inspiratie. Superleuke kaart!

Dilek Kolat zei

Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com