woensdag 27 november 2019

Bloghop, team stempelschatten


Welkom bij deze bloghop van "Stempelschatten".
Het thema is verpakking of cadeaukaart.
Ik heb gekozen om een mini pizzabox te pimpen, het DSP is van nu maar de tekststempel is er een die al wat langer te koop is en nog steeds in ons assortiment te vinden is.


Ik heb er een wikkel van gemaakt die je zo van het doosje kunt afschuiven.
Leuk voor een fooitje van een bruidspaar dacht ik zo ;)

Kijk je ook nog even mee bij de andere bloghop deelenemers:

7 opmerkingen:

Annette Elias-de Kijkkast zei

Jij laat zien dat iets moois maken niet perse ingewikkeld hoeft te zijn! Wat een mooi en bruikbaar presentje! Lekker gemixed en gematched Durvina!

Yolanda Pasterkamp zei

Deze Golden Mini Pizza Box is helemaal leuk voor de feestdagen, mooie combinatie gemaakt!

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtig doosje Durvina! Heel mooi alle kleuren bij elkaar! Zeker leuk voor een bruidspaar! Groetjes Linda

Anne-Marie zei

Heel feestelijk en met de pizzabox heb je altijd een mooie basis. Leuk!

GerJanne zei

Wat een mooie en sjiek doosje. Door het goud krijgt het een beetje luxe uitstraling! Prachtig!

StampinClubNederland zei

Schitterende cadeauverpakking! Heel feestelijk en chic.

Dilek Kolat zei

Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com