dinsdag 25 juni 2019

Geslaagd!


Wat een toppers! 
2 nichtjes van ons zijn geslaagd voor hun examen en ik maakte voor deze 2 dames deze kaarten.
Natuurlijk maakte ik gebrui van een nieuwe bundle en ook nog eens nieuw DSP...
Ik vind gestansde letters geweldig dus deze bundle is voor mij een echte topper, heerlijk allerlei namen en teksten die je zelf kunt maken/verzinnen en de stempels die bij de bundle horen vind ik ook al zo gaaf, dus als je het mij vraagt is dit zeker een MUST HAVE!!


2 dezelfde kaarten maar o zo persoonlijk door de meiden hun naam te gebruiken.
De bundle die ik heb gebruikt is de Nederlands talige, maar heb jij liever Engelstalig dan kan dat ook.
Hieronder zie je mijn gebruikte materialen:

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Echt superleuke kaarten! Mooie letters zijn het. De betekenis van uitgelaten zou ik iets anders omschrijven...maar hij is wel leuk voor op een kaart voor geslaagden.

Vlasta Parkanová zei

Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
en hij is ook in staat om ...
1) liefdespellen
2) verloor liefdesbetoveringen
3) scheiding
4) echtgenoten echtgenoten
5) betoverd bindmiddel
6) ontbindingsspreuken
7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
9) zal je liefde bevredigen
10) je wilt rijk zijn
doctorosagiede75@gmail.com of
whatsapp +2349014523836