maandag 12 september 2016

Een+een= twee


 
Pas mocht ik een kaartje maken voor een geboorte van een tweeling...
Zoals sommigen van jullie weten hebben wij ook een tweeling, inmiddels zijn Thimo en Noa alweer ruim 14 maar toch dwaalden mijn gedachten af naar de tijd dat ze nog heel klein waren, zo leuk om mee te maken 2 baby's tegelijk, ik heb er ontzettend van genoten ondanks dat het wel een hectische periode was....
Maar ja je ziet ik dwaal echt af....
 
Voor de basis van de kaart heb ik kraft gebruikt, daarop heb ik een kaartje uit het "Hello Lovely Project Life Card Collection" gebruikt, erg leuke achtergrondkaartjes die niet alleen te gebruiken zijn voor een fotoalbum mmaar ook zeker erg leuk voor op een kaart ;)
De embossingrand heb ik gemaakt met de "Sparkle" embossingfolder.
De tekst komt uit het Nederlandse set "K.J.E.G.", en de leuke rompertjes heb ik gestempeld met het "Made with Love" set en uitgestanst met de bijpassende "Baby's First" Framelits, verder is de kaart afgewerkt met "Burlap Ribbon" en een randje zilver glitter papier.
 


7 opmerkingen:

Cobie zei

Super leuk kaartje Durvina!
Groetjes Cobie

Sarah zei

Lief kaartje!

Ellen zei

Geweldig die twee rompertjes! Tweelingen zijn speciaal, ik weet het, want wij hebben er ook één. Alhoewel het is niet echt mijn tweeling, maar die van mijn man. Ze zijn nu 22 en ik ken ze al vanaf hun derde jaar. Voelt dus inmiddels wel een beetje als 'van mij' :)

Colien zei

Schattig kaartje, lieve rompertjes en leuke tekst!
grtz.Colien

Rhodé zei

erg leuk kaartje! Super, zo'n bijpassende tekst!

Larissa zei

Ik ben meteen een kijkje komen nemen op je blog, wat maak je mooie dingen, ben ook gelijk volger geworden. Bedankt voor je reactie op mijn kaartje.
Dit kaartje is top, die zie je niet veel voor tweelingen, daarom des te leuker om ze zelf te maken.

Groetjes Larissa

Alina zei

heel erg mooi, Durvina!