maandag 14 november 2016

Oeps!


Oeps!
Het is alweer even terug dat ik mijn laatste blogpost plaatste en ik was nog wel zo van plan om een blogpost te plaatsen na het On Stage evenement....
Helaas door omstandigheden kwam het er maar niet van dus dan nu maar....
Ik heb daar zo ontzettend genoten bij Stampin Up, leuke en gezellige collega's ontmoet en gesproken, prachtige nieuwe producten mogen zien en al mee mogen werken, en ik heb swapjes gemaakt en natuurlijk geruild.
 

 
Ik had tikkels gekocht en er deze swap mee gemaakt.
Ze matchen erg goed met het Pink of Pop DSP, en de tekst gad ik al meteen in mn hoofd, en het was ook wel wat eigenwijs van me om ze te maken, het leek wel strafwerk , met elke keer dezelfde tekst maken, maar wel leuk strafwerk ;)

 
De kleine zakjes zijn uitermate geschikt voor leuke weg gevertjes en zijn trouwens in diverse maten te koop, leuk als orgineel cadeautje met een leuke vulling voor de decembermaand....
 
Vrijdag ben ik in ieder geval weer terug met een blogpost want dan hebben we weer een teamswap, kom je dan weer een kijkje nemen??

3 opmerkingen:

Ellen zei

Je eigenwijze swapje is hartstikke leuk! Zeker in deze kleurencombinatie. Mooi dat knalroze bij het zwart en wit. Leuk dat je zo genoten hebt van het On Stage evenement. Tot vrijdag!

Alina zei

leuk, Durvina, mooie kleurencombinatie!

Cobie zei

Super leuk!
Groetjes Cobie