Join Stampin Up!


Is knutselen jouw passie? Wil jij geld en gratis producten verdienen terwijl je iets doet wat je leuk vindt? En wil je 20% op alle bestellingen die je doet? Als je op 1 of meerdere van deze vragen met ja hebt geantwoord, dan is Stampin' Up! de uitkomst voor jou. Wordt demonstratrice, ik verheug me erop om je te verwelkomen in mijn team.


De voordelen van een demonstratrice zijn, als je nu een hobby of carrière demonstratrice wilt worden, hetzelfde. Jij bepaald zelf hoeveel tijd je erin steekt en of je workshops en make en takes wilt gaan geven of niet. dat is helemaal aan jou. Je kan ook instappen voor jezelf .. alle voordelen gelden voor jou als nu een hobby demo bent of een carrière bij Stampin' Up! ambieert


Het maakt niet uit waar je woont, je bent welkom in mijn team. Je kunt bij mij terecht als je al ideeën hebt over wat en hoe je het wilt doen maar ook als je dat (nog) niet hebt. Jij bepaalt uiteindelijk wat je doet en hoe je het doet. Mijn team en ik zullen altijd voor je klaar staan. 


Stampin' Up! staat voor exclusieve producten, zoals stempels, inkt, cardstock, design papier, ponsen, stansen en accessoires. Stampin' Up! verkoopt haar producten enkel via demonstratrices. 

 
Voordelen van demonstratrice zijn ... 
....
20% van de omzet (bedrag zonder btw) is direct voor jou.

Als je instapt telt het eerste kwartaal niet mee met je kwartaal omzet. Zou je bv in augustus instappen dan heb je tot eind december om dit te halen (Je kwartaal omzet is € 300 ex btw)  

Je krijgt toegang tot de SU site waar je veel tips, ideeën en voorbeelden kunt vinden en als je wilt kan je ook lid worden van verschillende facebooks groepen waar je ook veel informatie, ideeën en tips kan vinden. 

Mocht je je kwartaal omzet niet halen, dan krijg je nog een maand extra om dit te halen. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demonstratrice. 

 

Hier vind je verschillende type's demonstratrices ... 

Discount Demonstrator:  Je koopt stempels en producten voor eigen gebruik tegen 20% korting en je kan incidenteel verkopen aan vrienden en familie.

Short-Term Demonstrator: Je verkoopt voor een korte periode stempels en producten om een bepaald bedrag te verdienen en stopt als je doel bereikt is.

..Hobby demonstrator: Je vindt het leuk om party's en workshops te organiseren en te geven in je eigen tijd. En je kan een extra zakcentje verdienen op deze manier. 

Seasonal demonstrator:  Je werkt hard in de maanden september, oktober en november om een wat extra inkomsten te genereren voor de dure maand december, en de rest van het jaar hou jij je aan de minium sales.

..Stay at home Mum demonstrator: Je wilt geen baan buitenshuis en wil thuisblijven bij de kinderen maar wil wel een extra zakcentje verdienen door een aantal avonden per maand workshops te geven.

..Career demonstrator: Ziet Stampin' Up! als een winstgevende activiteit met lange termijn mogelijkheden. Werkt hard aan haar business en wil graag hoger komen op de carriereladder. Woont Stampin' Up! evenementen bij, heeft een hechte band met andere demonstrators en werkt hard om haar doel te bereiken.


Wat krijg je in je starterskit ... 

Starter kits zijn € 129 en je kunt het volledig aanpassen aan producten van jouw keuze ter waarde van € 175. Je mag zelf kiezen wat je in je kit wilt ontvangen. Wil je die leuke trimmer of misschien wel de scoring plate, of toch die ene leuke stempel set ... het kan allemaal.  En het wordt gratis thuis bezorgd door UPS. Je ontvangt tegelijk ook een Business kit, deze kit bevat bestelformulieren, catalogi, uitnodiging kaartjes en nog veel meer.
 
Heb je nog vragen mail mij dan gerust!!
 

**********************************

Geen opmerkingen: